Busca una idea, copia-la descaradament, posa-li el teu nom... i a viure, que queden 2 mesos!

A quasi res pel meu aniversari i a les portes de la Fi del Món, m'he adonat que els Tubercles no tenim més codi d'honor més que aquell que surt de dins nostre... i no crec que això sigui gaire de fiar. A més, com a Tubercle en cap de la família, serà a mi a qui li tocarà pagar els plats trencats quan us torneu absolutament bojos a conseqüència de la vostra mort imminent. No vull haver de passar els últims dies d'existència en aquest míser planeta demanant perdó pels assassinats en sèrie que segur cometreu. Així doncs, la Mare ha redactat un codi d'honor i conducta a seguir per tots els Tubercles. D'aquesta manera m'estalvio els mal de caps i, ja posats, enfilo el camí directa cap als 400 posts! Oh yeah! A més, qui diu que la inspiració ha de venir de dins, eh?

Primer de tot, s'ha de tenir en compte que aquest codi no són més que un conjunt de directrius pel dia a dia, des d'avui fins que s'acabi el Món. I si no s'acaba... doncs ja veurem què fem. Renovar-los, suposo. O no, sóc massa clàssica. 

De codis de conducta en trobem per tot arreu; només heu d'aixecar una pedra i us en sortiran milers. Paraula. Obriu la Bíblia, a veure què passa. O busque-vos un Bushido. O que collons, aneu a Google totpoderós! Estem saturats de codis de conducta. I cap ens fa el més mínim servei quan, per exemple, som al supermercat i una iaia venerable se'ns cola davant com qui no vol la cosa. On estan la Bíblia, o el Bushido, on?! Enlloc, perquè són tan útils com una espardenya mullada. El secret dels codis de conducta sempre ha estat saber triar correctament. Però com les nostres vides estan saturades, no tenim ni temps per a pensar (per no dir que no ens DEIXEN pensar). Així doncs, i després d'hores de reclusió personal, la Mare us porta el codi definitiu pel dia a dia, per a viure com tots i cada un de nosaltres volem: amb patxorra!

... i Nalataia digué "Que es faci la llum!"... "Doncs prem l'interruptor!" digué sa mare, "I deixa de cridar, collons, que són les tres de la matinada!"...

... "Si, mama"...

1. Tindràs un somriure sempitern a la cara. De no poder ser, aniràs a la clínica de cirurgia estètica més propera i els exigiràs un somriure d'orella a orella. No tens pasta? No passa res. 


2. Et prendràs la vida amb humor. I si el Món et fa emprenyar, grava-ho i penja-ho a YouTube. Si més no, algú riurà.


3. No creuràs en cap déu, deessa ni ens extra-terrenal. Si n'hi ha, està fent res. Per tant, tu li deus exactament el mateix. No malgastis temps ni neurones pensant en el castig diví; et sembla poc la Fi del Món?


4. Respectaràs i toleraràs a tothom en general. Ara, en privat, cagat en qui més et convingui. El respecte és molt maco però tots sabem que ara mateix, algú ens està posant a parir. Doncs si vols caldo, en tindrà dues tasses! Però de cara a la galeria, tot amor i abraçades.


5. Pots mentir, no és necessàriament dolent. Però vés amb compte, perquè hi ha "mentides" i "MENTIDES", i aquestes últimes són les més fàcils de veure.


6. Et mantindràs sa i feliç. Les modes, modes són i si els has d'anar al darrera en tot moment, ja pots anar a comprar una pala i començar a cavar la teva tomba, que és on acabaràs. Que no et faci vergonya ensenyar el caneló!


7. Davant un problema, et prendràs les coses amb calma and :yaomig face:. És el millor que pots fer, qualsevol altra cosa contradiria el primer i el segon manament. Però demanar ajuda tampoc estaria de més.


8. Evitaràs les massificacions humanes. De qualsevol tipus i finalitat. Mai és bo que tanta gent es reuneixi a la vegada, sempre acaba en problemes: físics o polítics, però problemes de totes maneres. No és pas covardia. El que sí és de covards és tirar la pedra i amagar-se darrera els anti-disturbis, argumentant que les decisions que s'han pres han estat en pro d'un país millor però que, de fet, només han protegit a una colla de poca-vergonyes que han robat més del que han respirat mai en sa vida.


9. Mantindràs les teves pròpies idees i la teva dignitat intactes. Opinis igual o diferent a X, les teves conviccions són només teves, de ningú més. No et deixis aixecar la camisa per quatre paraules ben dites, menys encara si surten de la boca d'un home amb sotana. 


10. Estimaràs a qui s'ha d'estimar i protegiràs als que ho necessiten perquè ells són massa petits per a fer-ho. Aquest manament sí és absolut: estimis a un home, estimis a una dona, estimis a dones i homes per igual, els nens NO es toquen. Si t'agraden les coses bufones, et tires a un conill. O a un vedell. Però als nens deixeu-los viure tranquils.


11. Seguiràs els designis de la teva pròpia existència. O el què és el  mateix: passaràs olímpicament dels anteriors manaments, perquè sé que ho faràs. Menys del desè, aquest és ABSOLUT. A part d'això...


Ostres tu, quina entradeta, huh? M'ha tocat trencar-me les banyes per a fer uns manaments que poguessin ser reals i, a l'hora, continguessin una mica d'humor, o crítica social, it depends on the eye of the beholder! En tot cas, ja està.

Espero que els trobeu fàcils de seguir... més, després de l'últim, que ho simplifica tot bastant! Potser algun dia faig una secció de consells pràctics. O un consultori. Vés a saber, podria fer tantes coses... però ens queda tan poc temps. Literalment: haig d'anar a fer uns encàrrecs. Marxo. Ja!

Fins a la pròxima!! I no oblideu el manament més important de tots, el 13è*!! Ejem... SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Les carbasses també són taronges, jeje.

*Exacte, 13è. M'agrada viure al límit.

Comentaris

  1. Mmm..... sabes que el tercero de tus "códigos de conducta" contradice las exclamaciones que siempre haces verdad? Esas de oh diosas!! xDD

    Por lo demás muy bien, pero como la gente pasa siempre de las normas por falta de neuronas.... no auguro mucho éxito a esta entrada jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Acaso no te has leído la número 11? xD... Además, yo soy especila y única, así que creo en lo que me sale! Bueno, donde digo "creo", debería decir "al igual voy a comerme con patatas el rollo ese de que existe un dios que vigila todos mis pasos!Veeeeeeeenga, estamos locos? Ya que estamos, y creer por creer, por que no una mujer negra?". Ahora si? xD

      Elimina
    2. Yo sólo puntualizaba, defiendes algo que al final dices que la gente haga lo que quiera....almenos das esa opción, otros no permiten esa "libertad de pensamiento" xDD

      Elimina
    3. Claaaaaaaaaaro! Ahí está la gracia!... total, por mucho que yo diga, cada cual ara lo que le venga al fresco xD

      Elimina
    4. Uix, lo que acabo de ver!! "Ara"!!! Mi madre, si mi profe de castellano del cole leyera esto... me linchaba!! Donde digo "ara", digo "hará" y problema solucionado.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda