See you! - Capítol 25 + New Autumn Season

Pel que sembla, ja ha arribat la tardor (pròximament, "Col·lecció de Primavera" a El Corté Inglés), així ho diu el calendari, així ho diu la tradició...

I amar prestar aen... Han matho ne nen... Han mathon ned cae... A han noston ned gwilith

... i així ho deixa ben claret la Galadirel. I què implica la tardor? Doncs època de canvis... majoritàriament, a les hores de dinar i sopar. Però també temperatures més agradables, més fresques, temperatures que conviden a treure aquella jaqueta de punt "per si les mosques", temperatures que et fan arraulir al llit... vaja, temperatures QUE NINGÚ SAP ON SÓN!! Perquè aquí RES DE RES! Quan punyeta vindrà el fred!!!??? Uix, quines ganes tinc de posar-me el pijama de franel·la!!

I, a continuació, Kuroko no Basket.

Capítol 25 - Seirin High School.

Per totes les Deesses, ja era hora!

Doncs sí, s'ha acabat! Després de l'èxit d'aquest genial (?¿) anime, els productors de Kuroko no Basket han decidit que al món ja hi ha prou merda com per seguir llançant-ne més! Amb un total de 25 capítols, un dels anime que tenia pinta de ser "joia de la temporada", s'ha quedat en un "quiero y no puedo". Justament quan començava el més interessant (me'n sé d'una que s'estirarà dels cabells quan sàpiga que només, NOMÉS tindrà l'oportunitat de veure en Muracchi d'esquenes!! Shru, t'acompanyo en el sentiment... d'altres, simplement dansarem d'alegria). Bé, això només pot voler dir dues coses: que sóc encara menys exagerada del que em penso i el share ha estat patètic i ridícul... o que la pròxima temporada de primavera tindrem a la graella "Kuroko no Basket: El Retorn"... i ja se sap que les segones parts mai han estat bones, menys encara quan la primera ha estat per puke rainbows everyday. En fi, havia de passar, sempre ens queda el manga.

Es nota que estic refredada, eh? Se m'escapa l'àcid corrosiu per tot arreu! No se'n salva ningú. Si jo m'he passat mitja nit ofegant-me en la meva pròpia mucositat, que menys que algú pagui la meva mala espina! A més, ahir em va tocar treballar quan tota Barcelona estava de fieshhhhta per la Mercè! Com voleu que estigui?! Doncs feta pols! Encara sort que tot té remei... i el meu refredat es passarà amb una doble sessió de The Lord of the Rings. I aigua, litres i litres d'aigua.

Per cert, la futura estrella del panorama musical japonès ja porta quatre dies al País dels Onigiri... i sembla que el cansament del primer dia, d'aquell llaaaaaaaaaaaaaarg primer dia (que en van ser dos) li ha passat la mar de bé, cosa que vol dir que està en high spirits! Ha fet proves de cant (professor inclòs), proves de so, proves de vestuari, proves de proves... de tot. I, primera milestone aconseguida: ha menjat メロンパンMeronpan. Pel moment, el seus budells segueixen sencers. Sí senyor! Quines coses, eh? Aquí proposes vendre pa dolç com qui ven pa de pagès i et munten un ciri del quinze! Ara, si l'importes des de Japó, ets mega cool i pro... bah! I ja que estic parlant de la Txell i la seva aventura Nipona... avui acaba tot! I què significa això? Que la Txell tornarà?! No, no, no! Vol dir que ja no té obligacions musicals que la lliguin al programa i que se'n pot anar de vacances i tour per Japó!! Ara comença la bona vida! A veure si alguna ànima caritativa em passa les fotos del carallibre i puc auto-torturar-me d'enveja!!

Apa... que acabo de descobrir que tinc un munt de coses per llegir i temps limitat. Ens veiem pròximament. SIGUEU SEMPRE TAN MAQUES I MACOS!! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

L'amor flota en l'aire... ainxs, que bonic!

Comentaris

  1. Suele pasar que cuando va la cosa mejorando deciden cortar el grifo. De todas maneras el anime de Kuroko.... tampoco es que sea para tirar cohetes rectales (voy recueprando locura... muajajaja, ver 5 elementos me ha debido encender la bombilla). Le pasa lo mismo que a Toriko, puede que el anime no sea malo.... pero el manga le da mil patadas y 2 puñetazos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El anime de Kuroko ha sido basura! Lo único bueno que ha tenido ha sido el doblaje... y de dos personajes en concreto (y hasta aquí puedo leer!!) xD...

      Sinceramente, viendo los primeros capítulos del anime, no me esperaba precisamente una serie longeva como Slam, por ejemplo. Aunque bueno, con esta también cortaron por lo sano... pero le da mil patadas a Kuroko. En el manga, están igualaditas pero el anime... buf, puke gay rainbows everywhere!!

      Joder, que mal me encuentro...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda