Nova recomanació web

Bona tarda a totes i tots! Avui estic moooolt contenta, entre d'altres, perquè la vida no és de color de rosa per a mi, sinó taronja... i això s'agraeix. A més, rememorant la meva passejada per una de les botigues de te més antigues del Regne Unit (com a mínim, la marca comercial), he descobert que distribueixen els seus fantàstics tes fora de la illa, cosa que m'ha encantat. I com que sóc impacient a més no poder, he estat investigant ON i... txàn! txàn! Una de les botigues de te a la que sóc assídua en té!! Siiiií! Ha estat com un regal caigut del cel: ara podré gaudir del te de Witthard of Chelsea també a Barcelona, wiiiiiii!! Els de la botiga de te acabaran fins als pebrots de mi, mwahahahaha!

En fi, que em desvio del tema. Amb aquesta nova entrada, la meva intenció era posar-vos al corrent d'una nova web sobre documentals que una companya de feina em va recomanar. La web en qüestió és TeleDocumentales. Hi ha de tot un mica; història, natura, psicologia, música, etc... El principal avantatge és que, per ara, encara no m'he topat amb cap restricció de temps, cosa que s'agraeix quan estàs mirant alguna cosa que et té enganxada. Ara, un dels majors problemes que li trobo és que, molt al meu pesar, hi ha gran quantitat de documentals en castellà hispà, cosa que m'escama fins a límits inexplorats. Peeeeeeerò sempre em quedaran els documentals subtitulats, vés.

Va vinga, que em ve de gust crear PARANOIA! PARANOIA!


Jajajajaja... ara ja teniu en què pensar aquests dies que falten abans de començar les classes! Aneu amb compte amb els devoradors de cervells, que sempre van darrera els que són MOLT MACOS I MAQUES!! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Grimm: ara també amb zombies! (?¿)

Comentaris

  1. Esa es una foto mía de cuando tenía 12!, ains pubertad, como te cebaste conmigo xDDD

    Echaré un vistazo a la web y ya te contaré mi opinión.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Verás, estaba entre una tuya y una mía... pero como tengo por costumbre no poner mis fotos... bueno, no me quedó otra xD

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda