Londres 2012 - El retorn...

... doncs ja torno a ser aquí, Tubercles! Després de 5 dies a la capital per excel·lència, el viatge ha arribat a la seva fi. Han estat moltes hores caminant i fotografiant; escoltant i entenent; observant i meravellant-me i desenes d'emocions més que tan sols es poden entendre quan s'hi ha estat. Per ara, deixo el tema de les fotos per a més endavant, que encara les haig de passar a l'ordinador, seleccionar-les i bla bla bla. A més, no oblidem que tinc pendent Kuroko no Basket! No passeu ànsia, espereu una nova entrada aquesta tarda o demà al matí.

Fins aleshores... SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Les afores de Londres també són moooooolt maques!

Actualització a les 18.46: Per problemes de bateria, em sembla que us tocarà esperar vés-a-saber-quan per a poder veure les fotos de Londres i el "See you next week!" de la setmana passada. Ara resulta que haig de fer els tràmits on-line i esperar que el portàtil ENCARA estigui en garantia sinó, em tocarà pagar una bateria nova. Em pregunto què li he fet jo a l'ordinador perquè em faci aquestes putades. És més, em pregunto què li ha passat durant la mitja hora que he estat dinant perquè, de sobte, s'hagi de canviar la bateria per una de nova. Per què a mi? PER QUÈ!!?? Tsk, meeeeeeerda.

Comentaris

  1. Prueba a quitar la batería y volverla a poner pasadas unas horas. A veces de tener el portátil conectado a la corriente y con batería suele pasar que se sobrecargue y diga que la tienes que cambiar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo probaré. Igualmente, el lunes me espera una batería nueva. Si al final resulta que la "vieja" va bien... pues mejor, así tengo una de recambio ^^

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda