En línia - Estat de la bateria + Londres 2012

Bé, sembla que la bateria no trigarà gaire en arribar. M'han recomanat mil i un trucs per a poder fer servir el portàtil però, com que sóc clàssica fins a l'avorriment, esperaré la bateria nova i llestos. Ara, si al final resulta  que la bateria vella no estava tan cascada com jo pensava doncs... mira, en tindré una de recanvi, vés per on.

En tot cas, i com que tinc les fotografies per triplicat, puc començar l'entrada. Llàstima que el teclat de l'ordinador gran sigui una merda i em faci perdre més temps que no pas altra cosa. En fi. Comencem.

Foto des de l'autocar que ens va portar fins a Londres.

Estació Victoria: busos, trens, DLR i metro. Era una macro estació! Set o vuit vegades que hi vam ser, set o vuit vegades que ens va costar cel i ajut trobar el que buscàvem xD

Sí, sí... tinc fotografies intentant travessar la paret... jajaja.

Mercat del Camden.

Camden Lock.

Camden Lock... altre cop.

El Ten Bells, on la última prostituta víctima d'en Jack va ser vista. No vam poder entrar perquè hi havia molta gent . A més, obrien a les 12 del matí i no ens va donar temps l'últim dia. Llàstima.

La cutre-habitació. Bé, què voleu? Era un alberg! xD

Portobello.

El típic policia anglès. Típics.

Kensington Garden - Hyde Park, depèn de a quina banda del riu fossis, era un parc o un altre xD


L'Estàtua de Peter Pan.

Escacs gegants. Jo ja li vaig dir a me germana d'endur-nos alguna de les peces... però no va voler! Us ho podeu creure!!??


Aquesta és l'entrada a l'exposició de la Terra del Natural History Museum. Era una escala mecànica que entrava dins un model de l'esfera terrestre fet de metall. Super maco!

Big Ben.

Big Ben (bis)

Abadia de Westminster. No vaig ser capaç de trobar l'entrada principal, bàsicament, perquè estava tancada i vallada al públic.

Guàrdia Muntada.

London Eye des de la riba contrària a on està situat.

A qui li sona? Qui no recorda quan en Harry es veu perseguit pels Cavallers de la Mort  i passen sobrevolant el Tamesis amb les escombres?

El Museu Britànic


Una botiga mega mona, a Covent Garden, on m'hi vaig comprar un moneder en forma de guineu (aquesta no us la esperàveu, eh? xD) super ben fet. Després us l'ensenyo.

Covent Garden

London Bridge



Aquesta està feta des del London Eye


No, no és un Rex. És un Allosaurus... quasi.

Crani de Rex i de Triceratops.

Darwin, el de debò (no, no és el Ricard Marcos petrificat... no tindrem aquesta sort xD)

Soho.

Picadilly Circus.

Més vistes des del London Eye.

Aquest és el carrer on estava l'alberg. O, com a mínim, mig carrer.

Doncs això, Bolton Gardens.

Des de l'avió. Penseu que vam tornar de nit. Llàstima que la meva germana no va fer fotos de  Barcelona de nit des de les alçades; es veia molt maco tot, més quan el pilot va apagar els llums de dins.

Aquests són els meus regals... per mi: de la Biblioteca Britànica el llibre de "There and Back again" de Tokien, la cartera llampant, una col·lecció de DVDs de la BBC de "Walking with Dinosaurs", un manga auto-conclusiu en anglès, un moneder en forma de cap de guineu (vermell, evidentment!), te verd amb mandarina i magrana en pols, uns bastonets amb la imatge de "La Gran Onada de Kanagawa" i una samarreta del Natural History Museum.

Detall de la samarreta. Per ara, ja la tinc com a fons de pantalla al gmail, mwahahaa!
42 fotografies... i em quedo curta, que a l'àlbum n'hi ha més de 800! Crec que me germana n'ha penjat com 200 al Facebook. Ara, són fotos que han passat censura, eh! Totes aquelles on surto jo han estat revisades pels meus ulls experts en busca d'errors... el problema és que sóc un error amb potes, ergo no hi ha hagut gaire censura per se, mwahahahaha!

Queda pendent Kuroko. La setmana que ve en tindreu ració doble. I ara me'n vaig a veure els DVDs de Walking with Dinosaurs... .

Apa doncs... SOU TOTS MOLT MACOS! Però el meu estimat Rex ho és més! Yeeeeeeeeei! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Doncs això, La Gran Onada. Al British hi havia una expo sobre Japó... però hi havia més aviat poca cosa, tot i que vaig trobar un "retrat" d'en Ariwara no Narihira i un dels poemes del Hyakunin Isshu.

Comentaris

  1. Oh, tu també ets de Masamune? Wiii!! Una altra fan! A mi em té el cor robat, sobretot el seiyu xD.

    Doncs si que dubto que Sengoku Basara arribi mai, sips. Però els de Octava no Fansub la fan, sempre oits descarregar la seva versió. Encara que mai se sap: jo mai hauria imaginat que Deadman Wonderland vindria aquí... i, vés per on! Ivrea en té els drets, mwahahaha!! A veure si algun dia passo per Norma i compro el volum 1.

    Jo de manga i anime vaig trobar ben poc però... el manga que em vaig comprar feia poc que l'havia descobert i em va fer tanta gràcia trobar-lo que no m'hi vaig poder resistir. A més, com és auto-conclusiu m'estalvio quedar-me amb les ganes de més. De fet, volia comprar-me el 7è de Kuroshitsuji però l'edició era molt lletja; m'agrada moltíssim més la de Norma, així que em vaig quedar amb Olympos.

    I tant que sembla un altre món!! Pensa que no hi havia papereres enlloc... perquè no feien falta! La gent és super neta i molt respectuosa. Era una delícia passejar per allà. A més, l'estil colonial que té Londres és encantador. Me germana ja està pensant on comprarà la seva futura casa xD

    En fi, m'alegro que ho passessis bé a Alemanya. Segur que és super maco.

    ResponElimina
  2. A ver, las fotos muy bonitas y tal (eso vaya por delante), pero:

    1º - Quiero verte en esos intentos de saltar a través del muro jajajaja

    2º - ¿De donde es la estatua de Peter Pan? esta muy bien :0

    3º - Mira que no querer robar una misera pieza de ajedrez gigante; aunque conociendote me esperaba que te pusiese en lugar de alguna pieza (la reina?)

    La tienda con los buhos da miedo..... MUCHO!.

    4º - Bonitas vistas desde el ojo de Londres, not bad

    5º - Te compraste la camiseta del dinosaurio? xD

    6º - No eres un error....sólo imperfecta, como todo hijo de vecino jajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veamos:

      1º - No me vas a ver atravesando el muro. No por el blog, por lo menos. Ya sabes, si quieres verme intentando irme a Hogwarts, te toca conectarte al messenger. He dicho.

      2º - La estatua está en Kensington Gardens, por encima del Museo de Historia Natural. Y sí, es bonita. Pero creo que está muy mal indicada... había poca gente fotografiándose con ella. Una lástima.

      3º - Reina? Yo? Quita, quita! A mi dame una posición en la que pueda repartir candela... no se, la torre? el caballo? Si, algo así.

      4º - De vistas desde el London Eye hay montones de fotos, mi hermana estaba como obsesionada con hacer fotos! La tía! Me tenía hasta el moño! Yo tan tranquila leyendo la info que había en las Galaxy Tablets dentro de las cabinas y ella "Tata, tata! Fes-me una foto!"... T_T

      5º - Si! Absolutamente si! De hecho, ya sabía que estaba porque lo miré en la web de la tienda del museo de historia, jejeje. Ahora mismo la llevo puesta y he configurado la imagen como fondo de pantalla del gmail. Y espera que recupere el portátil, mwahahaha!!

      6º - No es que sea imperfecta; es que no importa el ángulo o la luz: no soy PARA NADA fotogénica... pero mi hermana insiste en que si, en que soy mega mona y que quedo muy bien. Amor de hermana menor... creo.

      7º - En serio, para más información, ya sabes ^^

      Elimina
    2. Casi se me olvida: la tienda de los búhos NO da miedo. Era muy cuca!! Sólo que las fotos han quedado un poco oscuras. Si hasta le dije a la chica que su tienda me parecía "so lovely". Mi hermana se petó de la risa con el comentario xD... pero a ella también le encantó. Además, allí me compré el monedero del zorro... como no iba a gustarme esa tienda!!??

      Elimina
  3. Vale, un día me conectaré; sólo para dejarlo conectado y que vayas describiendome el viaje xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Así no vale!! Tiene que haber reciprocidad, sino es muy aburrido!! xD

      Elimina
  4. Vale, pues di cuando y lo haremos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hum... pues supongo que a partir del martes, por el tema batería y tal.

      Dejaré el messenger encendido y cuando te vea asomar la cabeza... te la corto! Ah, no, eso no xD

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda