Review (?¿): Hell's Kitchen

Bon dia, maques i macos! Seguint en la meva línia de fer el que em doni la santíssima gana en aquest bloc, avui he pensat que no estaria de més recrear-me en el fantàstic món de les ressenyes que tant a la perfecció domino (?¿).

I què us he preparat per aquesta segona invasió de mala qualitat en el món dels articles d'opinió? Doncs, per variar una mica amb la tònica de la meva vida, us vull presentar un manga sobre... txàntxàn... CUINA! Demoníaca, o això diu el títol. Estic parlant de "Hell's Kitchen". Comencem.

Tot comença quan en Dogma, un Comte Infernal més que entusiasta de la cuina, se n'adona que ja està cansat de sabors insípids, cuiners mediocres i ànimes de nivell zero. Així que pren la iniciativa i decideix formar el millor dels cuiners; EL cuiner, concretament... per a poder menjar-se'l després! És la única cosa que en Dogma ànsia d'aquesta vida: l'ànima perfecta del cuiner prefecte. I en Satoru s'ha convertit en la seva víctima. El pobre nano no té la més mínima idea de cuinar però, instigat per en Dogma, qui recorre a mètodes més que dubtosos, anirà descobrint els petits secrets amagats entre els fogons... i també l'infern que li espera al costat del seu diabòlic mestre.

D'entrada, sembla que la trama és més aviat tirant a avorrida però... té el seu què. No diré que la trama és innovadora, perquè no és així; qui no recorda "El Petit Xef"? O, sense anar tant lluny, "Yakitate!! Japan"? Totes dues sèries tracten sobre el mateix tema: la cuina. A Hell's Kitchen però, hi ha una petita diferència: hi tenim un dimoni exigent i maníac de la cuina, la BONA cuina... i una Universitat/Institut d'elit per a la formació de les futures eminències culinàries del món. Qualsevol semblança amb la realitat és... inexistent.

Pel que fa als personatges principals, en Dogma i en Satoru... bé, poca cosa a dir: en Dogma és un dimoni, un de noble orígen, cosa que el fa ser altiu i poc pacient. A més, té un cert sentit retorçat de l'humor que el fa interessant alhora que extremadament divertit. A més, és un sàdic; no li importa el més mínim ferir a qui faci falta (i a qui no també) per aconseguir el seu principal objectiu: fer d'en Satoru un cuiner de primera. Pel que fa en Satoru... és un pobre desgraciat que, sense saber ben bé com, acaba a les urpes d'en Dogma, cosa que li complica la vida fins a extrems inimaginables. No obstant, el que comença sent una espècie de tortura feta a mida... resulta que potser no ho és tant.

A banda de la parella protagonista, durant el transcurs de la història desfilen personatges cada cop més pintorescs, convertint-se en un repte més per al cadellet entre fogons que és en Satoru i un entreteniment més que recomanable per en Dogma, l'ombra entre bastidors.

El manga porta 8 capítols publicats, amb la recopilació dels 7 primers en dos volums i el tercer en procés. El fansub encarregat de portar-nos aquesta obra tan curiosa no és un altre que EasyGoing Scans, a qui ja coneixereu per "Donten ni Warau". 

Si us interessa, podeu trobar el manga per a descarregar, per llegir on-line des de el propi reader de egscans o per Mangareader.



"Hell's Kitchen" a Mangareader: http://www.mangareader.net/hells-kitchen

Perquè veieu una mica el disseny, aquí teniu les tres portades dels tres volums de Hell's Kitchen:




Espero que li feu un cop d'ull... i comenteu primeres impressions i tal, que no m'he menjat mai a ningú !!(noooo, claroooo). I res més, aprofiteu el dia que, tot i no fer sol, a la platja s'hi deu estar de perles... i que vagi de gust! Bon appétit!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!




...because I'm worth it...

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda