RedLineSP fa una neteja de cara

Tubercles, avui l'entrada serà curta i informativa (oix, que bonito me ha quedado)... a veure, com ja sabeu, segueixo des de fa uns anys, 2008 crec... un fansub en castellà, RedLineSP. Últimament, havien tingut diversos problemes amb els fòrums: no hi havia manera d'editar missatges, es penjava la web cada dos per tres, etc... coses d'aquestes que, els entesos en Internet, saben i jo no. Total, durant una setmana o així, tots els registrats (i també els visitants... que aquí no es discrimina a ningú) vam llegir a la pàgina web que s'estava treballant per a renovar-ho... per fer-ho més útil i més maco... i que, un cop fet, ens hauríem de registrar de nou!¡ Noooooooooooo!¡ Jo tenia 523 missatges, era Ex-Senior!¡... nscht... bé, doncs ja està fet! La direcció segueix sent la mateixa però el format ha canviat una mica... personalment, crec que a millor ^^. De moment encara hi ha molt espai buit... però ja s'anirà omplint, ja!

Les descàrregues anteriors a la caiguda del servidor segueixen sent-hi, per tant, si descarregàveu res des de allà, no patiu que no s'ha perdut res ^^... i si no estàveu registrats, a què espereu!? Va!¡ Estic parlant d'una comunitat molt agradable... vaja, alguna persona non-grata hi ha... però tothom sap qui és, i els administradors li faran la vida impossible... jojojojojojo...

En fi, l'enllaç que teniu aquí al bloc segueix sent vàlid.

Una última cosa: tinc entre mans un semi-projecte, una cosa petita (de moment) que espero, vagi creixent. De moment, només tinc escrits un capítol i mig però en quan tingui una mica més... us el penjaré a Megaupload, que aquí seria impossoble: només el primer capítol són 10 pàgines de Word!... ja us n'explicaré els detalls més endavant. Segur que a la Kireko li sona ^^...

Apa, Tubercles... com el meu pirata favorit diria, JO SERÉ EL FUTUR REI DELS... digoooo, SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!¡

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

No estic segura de si ja ho vaig dir però aquest any és l'any del conill... Felicitats a tots els Conillets ^^ (o com diuen en algunes webs... conejo-gato-liebre... Gato O___O?! el gat no forma part del Juunishi!¡)

Comentaris

  1. Natalia, desapareguda!!! Quan tinguis un moment que puguis desaprofitar (no he dit vulguis, he dit puguis!) truca'm, que no hi ha manera de localitzarte. Que, qué vull? Doncs donar-te unes clases pràctiques de kireparling XD que ho estas deixant molt devanda i al final no entendràs l'idioma. Per cert m'he llegit els llibres "d'acción" i "despedida" (i si em preguntes perquè .... escric en català...ni .... idea), el quart llibre surt al abril (o això diu el sr. Google). Em vaig quedar O_o... a l'autora se li va anar una mica la pinça no?

    Va seguiré veinet the prince of tennis (ja et vaig dir que tenir ganes de remirarmela).

    Per cert el de vampire night es veu de conya al portatil, yupi!!! podré mirar la serie( i tornarte els cds xD).

    Un petò!

    PD: Toc, toc..
    ¿Quien soy? (esta clar,no?)
    ¿el cartero?
    ¡NOOOOOOOOOOO!
    (versión adaptada del clasico toc, toc canción para niñosnXD)

    ResponElimina
  2. He salvat dos tubercles!! Juas juas (pel cometari d'harà, vanal xorrada i pel d'abans juas juas).

    et podríes haver currat una mica més el dibuix no...?

    ResponElimina
  3. O__O Kireko escribiendo en catalán?! lol... a ver, vi tu llamada pero estaba en Figueres y no pude responder: tenía algo delicado entre manos.

    Acción y Despedida? Los de "Cazadores de Sombras"? si no es eso, no tengo ni idea de a qué te refieres...

    y ya se que Vampire Knight se ve de p*** madre, mwahahaha...

    por cierto, cuando te llame, tengo algo que comentarte sobre cierto proyecto que empezamos en catlán, ahí por el 2004 XD... te suena?

    en fin, pues eso... y lo del dibujo... pon "corro de la patata" en google...

    Ja neee

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda