XVI Saló del Manga - La Farga de l'Hospitalet

Hola minnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!¡ Com esteu?¿ Bé?¿ Com us ha anat el Saló?¿ Vull anècdotes, moltes... perquè jo no en tinc cap XD. Ha estat un cap de setmana intens, no ho negaré. He arribat a casa petada fins més no poder (maleits dies a la Miró ¬¬) però ha estat bé... encara que aquest any hi havia menys disfresses (es nota la crisi T_T) però podria haver estat pitjor. Sí Tubercle!¡ Ara, estic molt contenta amb el que n'he tret... jejejeje... sobretot amb els còmics de 5Elementos i els minibooks ^^... ah!¡ i el punt de llibre-trading cards (això ja va a gust del consumidor ^^). Aquest any però, no he anat al Karaoke... tsk... al final la Txell no hi va poder participar i, si no canta ella, doncs no té tanta gràcia; sinó, a qui animo?¿ XD Jejeje, a més, començava a les 16.00 i jo plegava a les 15.00... era matemàticament improbable arribar a l'hora i impossible trobar bon lloc, per tant... WORLD COSPLAY SUMMIT!¡... bé, tampoc us feu il·lusions amb això, que no va ser per tan... aquest any ha estat fluixeta. No em malinterpreteu, no els hi estic traient mèrit, però les actuacions eren bastant fluixes i les disfresses no estaven tant treballades com anys anteriors. Ha faltat una mica de... mmmmmmmmmmmh... glamour?¿ no sé... Bé, tant és. 

I, ara, ve la part que més us agrada.... LES FOTOS!¡ XIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!¡ N'hi ha de millors i de pitjors (i no em refereixo a les disfresses, sinó a la qualitat de les fotos... que a la meva càmera ja li comencen a pesar els anys ^^U), per tant, res de queixes, eh?¿!¡ Sempre podeu fer una col·lecta i me'n regaleu una, jojojojojo... ¬¬ ejem.... Bé doncs, que comenci l'espectacle!¿ (avís: les de la WCS les penajré en un post a part, que sinó, tot plegat, seria extra llarg ^^).




















Gent random... estaven prop del Stand de les Lolitas... però no els relaciono amb cap anime ni res... ara, el de blanc és una pasada.



















  







Baraggan Luisenbarn, 2da Espada, Bleach.
























Hitsugaya Tōshirō, Zaraki Kenpachi i Kyōraku Shunsui, Bleach. Capitans de la 10na, 11na i 8na divisió del Gotei 13.


























Allen Walker, D.Gray-Man.
































BlackWarGreymon, Digimon 02.



























Pr. Layton, Luke i BlackWarGreymon.



























Road Kamlelot, D.Gray-Man.



























 Nelliel Tu Odelschwanck o Nel Tu, Bleach. Espada de primera generació.



























Madame Red i Grell Sutcliffe, Kuroshitsuji.









































Ciel Phantomhive, Kuroshitsuji.



























 Sakura i Syaoran, Tsubasa Reservoir Chronicles.
























Lambo i Portgas D.Ace, Katekyo Hitman Reborn i One Piece respectivament.


























L'Ace altre cop


























Gorizul, One Piece. Guardià del Nivell 1 d'Impel Down.


























Cross Marian, D.Gray-Man. Mestre de l'Allen Walker i un dels quatre comandants de l'Odre Negre. 


També vaig fer un parell de vídeos i fotos a les disfresses del cosplay per a la WCS... però aquestes les deixo per a un altre post (així, ajuntaré les meves, que són més aviat lletges, amb les que va fer l'Àngela, que van quedar molt millor... coses de l'alta tecnologia, vés). Els vídeos no són per tirar coets, que estàvem lluny i el zoom del mòbil no donava per més XD... però podria haver estat pitjor, per exemple, si els hagués gravat amb la càmera de fotos, que no té so (va sí, en vaig fer un, però l'editaré amb so, no patiu...). De moment, deixo per aquí unes quantes fotos més, on surten la Txell i l'Àngela, amb altres disfresses (avís: a mi no m'agrada que es pengin fotos meves per Internet, per tant, les cares de les meves amigues estan apagades o fora de cobertura... si a les implicades no els agrada, que m'avisin i ja posaré les originals ^^). Apa doncs...


























L'Àngela amb en Lambo, de Reborn!


























L'Àngela amb unes de les participants a la WCS... però no recordo de què van... gomeeeeeeeeeeeen.


























La Txell i els de Durarararararararara... y hasta el infinito y más allá.


























L'Àngela amb en Fran, de Reborn! Estava super ben fet, de debò.


























L'Àngela amb el mateix Grell i la mateixa Madame Red d'abans.





















L'Àngela amb la Madame Red, en Ciel i el millor Grell que vam veure en TOOOOOOOOOOT el Saló (i no, no són els mateixos que en la foto anterior).


I ara, el s vídeos (XD, jajajaja... això em recorda a la Vanessa, jejejeje).








L'altre vídeo que tinc és el que vaig fer amb la càmera, per tant, em toca posar a mi l'audio... i no és el que es correspon amb l'escenografia original... però m'agrada més. 



Aquest és una mica més lleig de veure... vull dir: NO EL FEU GRAN per poder veure'l millor, que us sortirà el tir per la culata. Seps. Millor el deixeu en tamany petitet, que segur que el gaudiu més.

Bufa!¡ Quin post més llarg, jajaja... espero que no volgueu intentar assassinar-me per això, jojojojo... bé. Doncs, mentre no tingui les altres fotos, el concurs de cosplay queda pendent ^^...


Apa doncs... ja ho sabeu però SOU TOTS MOLT MACOS!¡ Dwwwwwwwwwwwwww.

Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!
















































Jo tinc aquest poooooooooooooooooooooooooster, mwahahaha!¡ I també me'n vaig comprar un de l'Ulqui!¡ kyaaaaaaaaaaaaaaaaaa >w<

Comentaris

  1. Nalataia!
    Quin dia i vas anar, la Nojiko i Jo tambe i erem,, el 31 pel mati,, pro la meva germana la Robin no va pude beni per asumptes.
    Anabem amb uns amics que ells n'haben de Bleach, yo purtaba la disfressa de la Nami a la pelicula de strong world aquell negre amb la bufanda rosa.
    ba se molt guuayy! ^^
    Apa un petonas!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda