Estic llegint un llibre de samurais i m'he trobat amb una frase cèlebre... una frase per la qual, i avui en dia, l'autor seria penjat, LITERALMENT, pels ous...

Doncs bé, com deia més amunt, m'estic llegint un llibre (que està molt bé, per cert) sobre samurais; la seva manera de veure el món (punt de vista curiós, per no dir una altra cosa), el camí cap a la mort (sí Tubercles, TOT, absolutament TOT, és la mort... no hi ha res més, res), com agafar una katana (sobretot, pel costat que NO talla, això s'ha de tenir en compte i reflexionar-hi conscienciosament) i instruccions per l'estil. Doncs bé, el llibre té dues parts: la primera és una traducció de "Go-rin no Sho" o "Llibre dels cinc anells" (i sí, és una bona traducció perquè, bàsicament, l'home que l'ha escrit en japonès està casat amb una dona espanyola i, la traducció, l'han fet les seves filles... que parlen castellà... més fidedigne no pot ser!¡) i, la segona, és una traducció de "Hagakure" o "A l'ombra de les fulles". Fins aquí, tot bene. Experiències, consells pels futurs guerrers i bla bla bla... ho divertit de l'assumpte ve quan començo el primer capítol de Hagakure... el senyor Yamamoto Tsunetomo (autor de l'escrit en qüestió), parlant sobre el comportament dels homes i tal, fa la següent citació:

" Según el relato de una persona, en una ocasión, hace ya varios años, Matsugumasaki no Kyōan, de la generación anterior, dijo:

-En el camino de la medicina, hombres y mujeres se clasifican en ying y yang; se les somete a diferentes tratamientos y también sus pulsos son diferentes. Sin embargo, desde hace cincuenta años, el pulso del hombre se ha vuelto el mismo que el de la mujer. Habiéndome percatado de esto, comprendí, en una ocasión en que hube de tratar una enfermedad ocular, que el tratamiento idóneo para los ojos del hombre era el mismo que el correspondiente al de los ojos de la mujer, pues cuando aplicaba a los hombres el tratamiento específico a los hombres, no surtía ningún efecto. Supe entonces que el mundo había llegado a su fin. Los hombres habían perdido su vigor y se habían vuelto como las mujeres-."

ZASKA!¡ En toda la boca!¡ De pedra, eh que sí?¿ Doncs ja us podeu imaginar la meva cara quan ho vaig llegir... però analitzem la cita en qüestió:
- 1r. Des de quan els ulls d'homes i dones són diferents. Vull dir, què passa?¿ que nosaltres plorem caldo de verdures?¿!¡ Que jo sàpiga, les meves llàgrimes i les de l'Antoinette són salades, i transparents... a no ser que l'Antoinette tingui conjuntivitis o alguna vènula rebentada, en aquest cas, serien vermelles... però no ens desviéssim del tema!¡ Que tenim el mateix, que cony!¡
- 2n. Aquest home, on es va treure el "títol" de metge, en algun 祭り - matsuri - (festival... léease tómbola)¿? Es pot saber QUINS manuals de medicina NO va llegir?¿ Fijo que el VADEMÈCUM se'l va deixar pel final, com és tan gros... si es que no es pot deixar la bíblia de la carrera pel final de curs. Mica a mica, s'omple la pica.
- 3r. Com que "el mundo había llegado a su fin"?¿!¿ Ni que fos pecat ser dona!¡ Que collons... abans dona que home!¡ Som indispensables (com bé va dir, encara que molt despectivament, un visitant del MACBA: <<"Déu" va posar la dona a la terra perquè s'encarregues dels homes, que sols no som més que una panda d'inútils>>.). I jo penso, tots aquests que reneguen de les dones, han pensat algun cop que LA MARE QUE ELS VA PARIR ERA DONA No vull ni saber com devia tractar a la seva mare... probablement, el dia que va descobrir l'horror sobre la veritat dels homes, va deixar de tractar-li els ulls iva acabar cega XD. Sort va tenir, el metge aquest, de viure al S. XVI... avui en dia, seria tertulià d'Intereconomia.
- 4t. Seria homòfob. No vull ni pensar en què pensaria el nostre amic Matsugumasaki del Dia de l'Orgull Gai... moriria a l'instant de diversos atacs de cor simultanis.

Però espereu, que les cites divertides no acaben aquí. N'hi ha moltes, i per no avorrir-vos, no les posaré totes. Tan sols una més... una que m'ha arribat al cor, m'he l'ha travessat i l'ha deixat més inútil que mantenir una monarquia en un país que s'autodefineix com a democràtic (a mi no m'han preguntat mai si vull pagar-li les despeses al rei&co... perquè haig de fer-ho, eh!¡?¿)

-El que ríe con una risa forzada, si es un hombre, tiene el espíritu sucio; si es una mujer, es una mujer lujuriosa-.

Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!¡ Això es mereix un altre ZASKA!¡ En toda la boca!¡ No se com m'ho haig de prendre... ara resulta que riure dels acudits dolents de la Nyma, em converteix en una putilla en potència... O__O.... vivir para ver. Sempre som nosaltres les dolentes, les guarres, les no-útils... puto arbre, puta Eva i puta Església Catòlica...

En fi Tuberclets... així estava el panorama. Ja veieu que no jutjo... només poso a parir!¡ XD... però, com a mínim, escolto (vale, en aquest cas, llegeixo). Doncs apa, ja ho sabeu: res de ser masclistes, sinó us caurà al damunt tal quantitat de truita de patates que acabareu ofegats per les vostres pròpies llàgrimes de penediment, per haver pensat coses que no són. I ja sabeu que... SOU TOTS MOLT MACOS!¡ Dwwwwwwwwwwwwwww

Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!


... demà surt el 24 de 5 Elementos!¡ >w<...

Comentaris

  1. "... ara resulta que riure dels acudits dolents de la Nyma, em converteix en una putilla en potència..." ZASKA!
    Nyma

    ResponElimina
  2. XD.. jajaja, que no sóc jo qui ho diu!¡ ho de la putilla, claro... ho dels acudits dolents si. Ja

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda