Yesterday.... all my troubles seemed so far away!¡ now it looks as thought they're here to stay

...oh, I believe in yesterday!¡ No pregunteu, que no hi ah resposta. M'ha donat per aquí i punt ^^.

A veure... el més interessant que us puc oferir es que, en 6 dies... TENIM 3XL DE NOU!¡  Si, si, ho sé. Porto molt dies amb el mateix, però es que és la notícia de la temporada... això o que el Frauca ha demanat als ex-esitos de primer curs que facin sexe... i també els exercicis de l'1 al 12.549... XD. De fet, sobre això no hi ha res interessant... res nou, vull dir. Així que ens toca esperar.

Si hem de ser realistes, ara que torna la rutina, poques coses passaran... és el que té la vida: quan tot es manté com sempre, quan no hi ha canvis... difícilment trobarem novetats. Ara, que sempre pot haver-hi anècdotes ^^. Com per exemple: l'altre dia vam celebrar l'aniversari de la Kumba i vam anar sopar allà a casa Dios... total, que l'Antoinette també va venir (com és evident si tenim en compte que parlem de la Kumba i no de la Kireko...) i, com s'havia passat no-sé-quants-dies-a-Orlando-donant-voltes-per-allà, ens va portar un detallet... per les quatre, juntes. Si, és un garrepa XD. En fi, allà a Orlando hi ha molt parcs d'atraccions i ell va estar-hi en un (o en una part d'un... part que, tant la Kireko com jo, esperem que s'amplii)... un que tots els fans del mag més famós del món voldríem visitar, un parc en el qual JO aniria disfressada sense cap por... si!¡ us parlo de Harry Potterlàndia (òbviament, el parc no es diu així... es que no recordo quin nom era.. jeje). Bé, doncs d'aquest parc són famosos, entre d'altres, alguns productes típics, típics del món de Harry Potter... i, com que som quatre i a totes ens agrada provar el que és nou... ens va dur això...





















Si Tubercles... SI (en majúscules). Són els caramels de Bertie Bott, aquells que contenen tots, TOTS els sabors possibles... bé, com a mínim, això és el que en diuen els llibres. Òbviament, ningú seria tan malèvol com per fer caramels de cerumen i comercialitzar-lo... no?¿ Doncs si, aquest va ser el nostre regal... i l'explicació de l'Antoinette?¿ Mmmh, " Volia portar-vos les Granotes de Xocolata... amb el cromos que es mouen, però les granotes no saltaven a voluntat"... ¬¬... cosa més aviat evident. Les granotes de xocolata són màgiques, MÀ-GI-QUES!¡... en fi, que ho vaig trobar molt graciós, molt ^^. Evidentment, no vaig dubtar en provar-ne algun... amb una mica de yuyu, no sigui que me'n toqués algun de fabada o alguna cosa així XD... però no. En vaig tastar dos: un de rosa-xiclet que tenia gust al que, crec, eren fruites del bosc (prou bé, vull dir, era dolçet i tal) i un altre que era ataronjat amb taquetes vermelles... encara no se QUIN sabor tenia, només us puc dir que, al principi, era dolç, desprès la cosa va degenerar i vaig acabar trobant-li un puntet picant, com de pebre vermell... no sé, ni idea, però va ser divertit intentar-ho. Sé que la Kumba se'n va menjar un de xocolata blanca... o això ens va dir XD. Se'ls va quedar ella... el pròxim cop que ens reunim n'haurem de fer un nou tast, jejejejejejejeje.

Per cert, si us interessa, Harry Potter i les Relíquies de la Mort (primera part) s'estrena el 19 de Novembre, així que ja queda menys. Després només ens quedarà la segona part... i ja està!¡ Adéu Harry, per sempre!¡ és curiós... a voltes tenia la sensació que no s'acabaria mai i això em frustrava molt... per què no eren precisament econòmics els llibres... però, per l'altra banda, no em feia gens de gràcia que acabés... hi he estat TAAAAAAAAANT enganxada... sniff sniff. Va ser un cop molt dur llegir l'última frase, per no dir la dedicatòria que la Rowling ens ha escrit a tots els fans que hem estat amb en Harry des de un bon principi... si, una heptologia ben maca: moltes llàgrimes, molts somriures i moltes, moltíssimes hores en companyia de personatges que han anat creixent amb nosaltres. En fi... tot s'acaba... com Idhun!¡ sniff sniff ;-(... va, prou lamentar-me.

Tubercletes i Tuberclets... ah no, espera!¡ Que se m'oblidava una cosa. Crec que no us he comentat que la meva benvolguda Nami ha creat uns premis, els premis "Me encanta tu blog", i entre els premiats.... ESTEM NOSALTRES, TUBERCLES!¡ Si, tots nosaltres, que per alguna raó som una família, no?¿ ^^ Estic molt contenta i molt agraïda... i en fi, aquí ve la meva, ejem... fa un temps, bastant de fet, em va donar per nomenar a algú com a Tubercle de la setmana així, porque yo lo valgo... està clar que la Leidy Nami s'ho ha ben guanyat. Potser el meu premi no és tan genial com el seu, ni té tant renom... però que collons!¡... NAMI, per ser tan bona lectora i regalar a tots els Tubercles aquest premi tan fabulós, jo, Nalataia Tubercle, et concedexo el títol de TUBERCLE DE LA SETMANA!¡

ナミ おめでとう!¡


Jejeje, però mira que sóc feliç, eh?¿ XD. Doncs apa, com sempre, i avui més que mai... SOU TOTS MOLT MACOS!¡ Dwwwwwwww

Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!


Daaaaaaaa!¡

Comentaris

  1. Mersii :D
    No m'ho esperaba,, huhu sem cauen les llagrimes de la alegria, y mencanta que tagradi el premi que te consedit perque el teu blog y tots els tubercles su mereixen!

    Ames el teu blog mola molt, be no molt, massa, y em queduc curta,, pro no em surten mes sinonims ara mateix amb l'emocio, esque em crida la Robin y me diu passet per el blog de la Nalataia que yo mi pasare despres si puc y yo dacort, y entruk aqui i me trobuc am aixo es alucinan, y lu del 3xl encara mes huhu ya en tinc ganes!


    Appa un petonas a tu y els tubercles!

    Att: Nami

    ResponElimina
  2. Uaaaa com mola l'entrada!! haha que macu xdd
    Bueno, cuan puguis i tinguis un momentet pasat per el meu blog ;)
    (i llegeixte uns comentaris que tens en l'altre etrada pliss xd)

    ens veiem ;)

    By: Leidy Robin

    ResponElimina
  3. Jo en vaig tastar un de vermell, pensant-me que seria de maduixa... però no! No sé què era però, germans i germanes tubercles, si algun dia en veieu un vermell, NO L'AGAFEU!
    Elvira

    ResponElimina
  4. NATALIA ETS LA MILLOR!!!! (Ho sento Elvira avui l'hi toca a ella, juas juas). Moltes gracies m'has animat molt!!! I QUE COLLONS!!! PORQUE TE HABLO EN CATALÁN AL PAN, PAN y la VINO, VINO.

    Como deciaaaaaaaasssss, Kireko y Nalataia (o como digo yo nanataya) IRÁN a ese parque ampliado....faltaría más!!!

    Que sepas que por culpa de leer el blog, ahora mismo me siento fuera de contesto hablando en castellano.

    Vahhhhh...!!!

    QUE ERES LA MEJOR!!! No se que habría hecho sin ti esta tarde (incluyo la omnipresente presencia de la escenita del cómic olvidado).

    Que muchas gracias por todo, y con el blog lo aciertas siempre!!!

    Un besooooo.

    Y si lo voy a decir....
    TE QUIEROOOOOOOOOO!!!!

    ResponElimina
  5. XD... kyaaaaaaaaaaaaaaaa!¡ Kireko!¡ Yo también te quiero... mucho!¡ y si, lo del comic no tiene pérdida jejeje. En fin, que si, que iremos a Harrypotterlandia le pique a quien le pique... seps ^^

    ResponElimina
  6. 今年のクリスマスも後少しですね。グリー内でもクリスマスに備えて異性と交流を持つコミュニティが活発で、自分も今年のクリスマスにお陰で間に合いました!!みなさんもイブを一人で過ごさなくても良いように、グリーで異性をGETしよう

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda