Changing!¡ Avui he fet remodelació... com era aquell phrasal verb?¿ ... estooooo... Si!¡ To do up, eso.

En fi, petitetes i petitets meus... la mama ha fet reformes i, per variar, els fills no han tingut ni veu ni vot... Si, jo també sóc de tòpics. A vegades és curiós com, per "culpa" dels pares, la vida dels fills pren rumbs tan estranys: tot i que volem el millor per als nostres, molts cops sense saber-ho o, sense ni tan sols voler-ho, els fem fer tal gir en la seva rutina, que les seves vides no encaixen la rotació amb l'elasticitat que creiem. Giren i giren i giren, però mai acaben d'estabilitzar-se... estan damunt d'una immensa baldufa i els pares, que se suposa que estem allà per agafar-los les mans si cauen, girem en la nostra pròpia òrbita i els perdem de vista. Massa donar voltes no és bo... i menys per l'equilibri: quan el perdem, costa molt tornar a recuperar-lo i, com que mai a ningú li retorna del tot, no tenim cap punt de referència, no hi ha ningú de qui poguem dir "Ei, tu has recuperat l'equilibri. Del tot. Deixa'm prendre el teu exemple. Sigues la meva guia". Mai passa això.
Els girs inesperats en les nostres vides són el nostre punt d'inflexió (paraula maca, no?¿... mira que la Kumba m'ho deia molt sovint, "Les mates tenen molts usos"... doncs si).

Però en fi, problemes de la psique a part, que ja començo a girar massa ràpid, espero que el nou model us agradi. Encara que només canvia el fons (bàsicament), m'ha costat la seva feina trobar-lo... vull dir, fer encaixar les peces del trencaclosques. Es complicat quan portes tants anys amb el mateix model, amb la mateixa distribució, amb una rutina determinada canviar, de cop i volta, i esperar que tot sigui igual: que els canvis no et facin sentir aquell rum-rum a la panxa, que la sensació de no encertar-la del tot et faci tornar endarrere, espantat... és complicat, si. De fet, porto un parell de setmanes preparant-ho i, si us haig de ser sincera, encara no ho tinc clar. Es com si hi hagués alguna cosa que balla, com el que us deia abans, allò de la baldufa gegant. Canvis, canvis i més canvis. A ningú li agraden del tot, a tots ens fan tremolar sota els llençols però tots en volem i tots en tenim. A vegades m'agradaria poder elegir els meus propis canvis, no sé, a poc a poc, sense pressa. Ja sé, és difícil però, seria més just? Poc real, potser, però més propi. No sé, mira, avui m'he aixecat relativament tocada... vale, MOLT tocada. I després d'unes quantes hores de patir i mig morir-me al sofà, m'ha sortit la vena "per variar, pensa abans d'escriure al bloc i, amb una mica de sort, hi deixaràs alguna cosa útil publicada i, potser, et sentiràs realitzada amb tu mateixa, amb el teu bloc i amb tota la merda que et rodeja a tu i a tota la humanitat dia rere dia" i això es el que ha sortit: pensament filosòfic, baldufes i canvis, jeje.

Vaja, que jo només volia obrir aquesta entrada per avisar-vos dels canvis evidents que us trobaríeu a l'entrar, perquè no us espantéssiu i, al final, he acabat donant la barra... un cop més. No m'ho tingueu en compte, Tuebrcles, que sóc la mama ^^.
Pròximament, tindreu notícies meves i de One Piece. Fins al moment, i ja que m'he posat a parlar de canvis, us deixo el 12è opening de Bleach: "Change" de MIWA. Està subtitulat en anglès... així que ja em direu si, parlant de canvis, queda o no queda bé aquí. Apa estimades i estimats meus....fins aviat!¡ I ja sabeu que SOU TOTS MOLT MACOS!¡ Dwwwww

Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!

Sota el vídeo hi ha algunes paraules traduïdes... que potser no fa falta, però tampoc està de més ^^



<< Llegenda >>
- To be bent: Ser doblegat (literal o no).
- To be draggled: Ser arrossegat (literal o no).
- Embrace: Abraçar.
- Sight: Vista (referent als cinc sentits).
- Never putting stuff into motion: Sense posar les coses en marxa.























... paraules traduïdes... no, no, sinó feia falta... ¬¬U

Comentaris

  1. Natàlia! Què li has fet al pobre blog?!?!?!?!?!??!?!?! Torna a ser tu Natàlia, Natàlia...

    ResponElimina
  2. Pues a mi me gustaaaaaaa!¡ Estic de reformes... no queda poco, sabes!¡ XD

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda