Hi, Ho, Ready, Gooooooooooooo

Holaaaa!¡ Tubercles, estic rebentada!¡ 5 hores de peu, 5 hores seguides de peu, sense poder seure, al museu Miró...per cert, merda de museu (sobretot per a qui no li agradi de manera especial l'art, com a mi ^^)...us podeu creure que hi ha un quadre que consisteix en: un llenç blanc amb una punyetera gota de pintura blava...una mísera gota de pintura blava!¡ Siiiii. Igual que els dibuixos que feïem al cole o, com a mínim, feia. Fatal....i tinc l'esquena feta pols, per no parlar dels bessons ¬¬...i demà més. Quines poques ganes que tinc de tornar-hi, en serio. No demano pas que em deixin llegir i donar-me el luxe d'ignorar a la gent que entra però, sento molt dir-ho, sóc humana!!¡¡ necessito seure!¡ i si la gent que ve a veure l'exposició no ho entén, ÉS EL SEU PROBLEMA perquè ells SI poden seure pels múltiples bancs que hi ha...però nosaltres no. I la jefa...ella si seu, si...grrrrr. En fi, que això és cruel. Seps.


Apa doncs, maques i macos....ens veïem!¡ I, tot i sonar repetitiva, ja sabeu que...SOU TOTS MOLT MACOS!!¡¡ Dwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!

 
Allen, Allen, Allen, Allen...leeeeeeeeet's go!¡ XD

Comentaris

  1. No, no. No exagero!¡ XD en serio, no m'agraden els museus d'art, per què creus que no hi vaig mai?¿!¡ per vaga?¿!¡ si, vale, també és un dels motius, però no l'únic ni el més important!¡ mwahahahahahaha

    ResponElimina
  2. Dons els museus no estan malamen i axoo pero.. puff ni yo aguantuk mes de 10 minuts miran gargots i tota la estona de peu puff.. au vinga que tu pots aguantaru ;)

    attentament: Leidy Nami

    posDtt: El pobre den Zoro de la meva historia si tu penses es una mica amssa RUMANTIC..?! haha pero mencanta veurel axi (almeinx imaginarmel)

    ResponElimina
  3. Insisteixo: EXAGERÁ!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda