Veïeu com no dic mentides?¿ Per cert, per què han de ser taaaaaaan cars els jocs per la ds?¿ Que els costa arrodonir cap avall?¿ ¬¬

Doncs no tinc gaire cosa a comentar, com a molt us puc aclarir el perquè de la primera pregunta. Ejem. Quan vaig posar per primer cop allò de la música us vaig dir que l'aniria canviant de tant en tant, oi?¿ Doncs ja ho teniu. Ho he canviat. I no només la música, sinó també la caràtula. Vale, ho he fet per obligació. Resulta que el servidor d'on agafo la música, per política d'empresa (quin coï de política pot tenir una empresa que no te seu física?¿ O_O són coses que mai entendré, però tornem al tema...), només es pot oferir música que vagi acompanyada del seu respectiu videoclip o AMV (si, si, allò que fan els fans. Allò de posar la música en qüestió i imatges varies...si voleu saber que dic, busqueu en el reproductor la cançó RESPECT i m'entendreu). Total, que aquest era el motiu pel qual la meitat de les cançons que tenia abans no es sentien, perquè la majoria no tenien el clip. A més, resulta que vaig haver de canviar el tipus de reproductor perquè si no en triava un capaç de reproduir vídeo...mierda para mi. Per tant, promesa complida: he canviat les cançons, no totes però si moltes. De fet...estic pensant que si voleu alguna cançó...sé que puc posar vídeos de youtube (no com faig sempre, juntament amb les entrades, sinó com un gadget més, vaja, com si formes part del blog igual que ho fan el rellotge, el MEGA-IPOD, la foto del mini-Rex i allò del mosntre dels comentaris...m'enteneu, oi?¿)...això si, els vídeos en qüestió estarien uns dies "en emissió", tampoc penseu que els tindré eternament, ni de conya!!¡¡ Per tant, ja sabeu:

!!¡¡AJUDEU-ME A PERSONALITZAR EL BLOG!!¡¡
(si voleu col·laborar, penseu una cançó que us agradi i m'ho dieu per comentari...o per mail. Jo la buscaré i la posaré uns dies, potser amb una enquesta, ja veurem. La cosa es que vosaltres trieu. I cada setmana, si m'enrecordo de canviar-ho, serà una diferent).

Com que avui som divendres i tal...posaré algun clip que estarà per aquí, com a molt, fins dilluns pel matí. A veure si la idea cualla una mica, sinó, res. Li preguntaré a me germana (a veure amb quina cançoneta em surt la noia...por em fa ^^U)
ALARMA!!¡¡ ALARAMA!!¡¡ Resulta que no puc fer el que jo volia perquè el vídeo en qüestió resulta mooooolt gran (i sé que existeix la manera...però no la trobo. En fi, misteris d'Internet i blogger). Així que m'hauré de limitar a penjar-lo aquí, amb el text, cosa que escurçarà la llargada de "l'emissió" però vaya...non est mea culpa. Però la proposició segueix en peu. Per tant, ja sabeu. Hostia, quina puta ràbia!!¡¡ No hi ha manera que aconsegueixi penjar el vídeo com si fos un gadget més...y para colmo, les cançons que em diu me germana o tenen l'audio baneado o són impossibles de descarregar amb el vídeo!!¡¡ Pero que mierda es esta?¿??¿?¿? Vale, fora alarmes. Crec que ja puc fer-ho. El problema està en que el clip l'haig de posar com a portada, és a dir, serà el primer que es veurà quan s'entri al blog i, sincerament, no em fa gaire gràcia...no sé jo quan durarà això. Sabeu que?¿ millor el penjo juntament amb el post, encara que l'hagi de descarregar.

A veure com queda la cosa. De moment, publicaré tal qual i a veure què passa. Fins ara Tubercles!!¡¡



Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!

>3<...és tan cuco...>3<


P.D: DONCS RES TUBERCLES. PENJARÉ ELS CLIPS CONJUNTAMENT AMB EL TEXT PERQUÈ NO M'ACABA DE FER EL PES AIXÒ DE POSAR-HO SOTA EL TÍTOL. HO SENTO ^^

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda