スノースマイル - Snow Smile

Olaaaa!!¡¡ Hey, hey!!¡¡
Quatre amics...guitarres...bateria...una cançó...BUMP OF CHICKEN. Aquí us deixo Snow Smile.
Penseu que la cançó no és d'ara...i la qualitat del youtube...bueno, que ya se sabe XD. La lletra està traduida de l'anglès (que vull dir amb això, en una paraula: ADAPTACIÓ!!¡¡)...així que reclamacions, POQUES Ò_Ó...^_^



Snow Smile - Somriure de Neu


És realment bo el fred a l’hivern, perquè no existeix raó millor per a convidar a la teva mà esquerra a entrar dins la meva butxaca.

“Tant de bo neves” dius amb una ganyota a la cara...Bé, encara que les coses no vagin com vols, no tens perquè despreciar les fulles caigudes, encara ens hi podem deixar caure. Per què sembles tan contenta tot i estar enfadada?

Sobre la bonica i verge neu, junts podem dibuixar les nostres petjades...Encara que aquest somni mai arribi a ser veritat, els nostres somriures recobriran aquest camí sense neu.

Però en el nostre camí hi ha entrebancs; les teves passes són massa curtes...i fixant-me en alló que hi ha al meu davant, miro endarrera cap a on ets tu.

Quan el cel encara es manté sec, els dos junts dirgim els nostres passos...Mira! Abans que aquest somni acabi em somriuras, ho sé...un somriure de neu...

Sobre la bonica i verge neu, junts podem dibuixar les nostres petjades...Si, tot i que no ho vulguis, m’has ensanyat a somriure en el camí que he triat.

Em fa molt feliç haver-te trobat.


L’hivern a tornat...i a la butxaca hi he deixat els meus records...tal i com volia, els hi deixat...faré, de nou, el camí sense tu.
Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!

Comentaris

  1. apa stem musicals avui...........a veure si ens "estrugem" mès el coco i menys "rellenu"

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda