On ets, Yoshito?¿

Doncs si, el mangaka Yoshito Usui ha desaparegut. El pare d'en Shin-chan porta dsd l 12 de setembre en ordre de búsqueda i captura..ai, no, vull dir...va desaparèixer mentre anava a fer senderisme, i encara no ha tornat. Resulta q a l'home li agrada la muntanya vés. Tampoc cal crear tanta alarma, q no ha anat pas a l'Everest!!¡¡ S'ha degut perdre i ja està. Vaja, no crec q s'hagi caigut per un terraplen i "si te he visto no me acuerdo" que encara que tingui 51 anyets...El cas es q no el troben i estem tooooooots molt comocionats (de fet, si m'he informat una mica sobre això és xq el dilluns a "Al matí i la mare que el va parir" van dir que s'havia mort i em vaig quedar una mica lol, però al final resulta que no ho trobo confirmat enlloc). En paraules de la wikipedia:
"On September 12, 2009, Usui's family reported him missing from his hometown of Kasukabe when Usui did not return from hiking in nearby Gunma Prefecture. Saitama Prefecture Police began searching for him at the family's request on September 15 and expanded their search to nearby prefectures". De moment, la policía segueix buscant. I desde aquí esperem que el trobin aviat, que la seva pobre família no té culpa d q a ell li agradi passejar-se muntanya amunt, muntanya avall...homeee!!¡¡ una mica més de consideració pels que t'estimen!!¡¡ En fi...Yoshito, torna.

Més coses, i menys tristes. Aquest any és el 40 aniversari del Doraemon!!¡¡ Felicitats!!¡¡ おめでとう!!¡¡ Qui ho diria, en Doraemon té 40 anyets!!¡¡ doncs es conserva molt bé...i seguira així, encara q hi hagi gent encaparrada en matar-lo. I dic encaparrats xq, de fet, Doraemon no té final (i això es deu a q el seu autor original està mort i enterrat...dubto q pugui acaber res)...ncara q hi ha gent q diu que si; fins i tot n'hi ha d'altres q s'inventen el suposat final...si es q...amb motiu dl seu aniversari he buscat notícies sobre ell...i he trobat un blog on exposen alguns dls finals:
- Nobita se despierta del coma tras haber sufrido meses atrás un grave accidente que le dejó parapléjico, y se da cuenta de que todas las aventuras vividas junto a Doraemon eran un simple sueño (vamos, lo que viene a ser una suerte de "Los Serrano"). El gato cósmico no existe, tan sólo es un muñeco de peluche que le regalaron estando en el hospital.
- Doraemon sufre un gravísimo problema técnico. Nobita visita a varios especialistas pero todos coinciden en que el mecanismo del gato es irreparable, y que sólo podrá recuperar la vida pulsándole un pequeño botón que le reestructuraría por dentro, pero que le haría perder la memoria por completo, es decir, le reiniciaría y tendría que volver a empezar de cero. Nobita se niega a que esto suceda, y decide estudiar duro para conseguir arreglar por sí mismo a Doraemon, finalizando así la serie y dejando en el aire si lograría conseguirlo o no.

Aquí teniu alguns dels possibles finals. De fet, fins no fa més d'uns minuts, jo pensava q el primer era el bo...xo resulta q no. El cas es que ja m'havia fet a la idea de que fos així, vaja, que ho havia acceptat però mira, millor si no és així. Encara que reconec que jo sóc més del Pingü, Doraemon tmb m'agrada i pensar q en Doraemon és mentira...nu se, es fa una mica trist, no?¿ Pertany a la infància d tots, i si es tractés només del producte d la imaginació d'un nen...bé, aquest nen estria en perill d mort, no se si m'enteneu? En fi, que molts felicitats Doraemon!!¡¡ Doncs gent, aixó és tot, una mica desendreçat perquè estic fent mil coses a la vegada...xo en fi, ja sabeu q l'ordre en el meu blog no es lo mio ^^. Apa doncs...SOU TOTS MOLT MACOS!!¡¡ Dwwwwww!!¡¡
Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!




Ningú s'aguanta d'aquesta manera en una cadira...i tu, Xerxes, menys..q segur q caus!!¡¡ XD

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda