jo vull una carxofaaaaaaaaaaaaa

U-I-U-A-A-DING-DONG-VULL UNA CARXOFA-U-I-U-A-A-VEURAS QUE BONA QUE ESTÀ!¡ I doncs, voleu pastís de formatge? Jo siiiiiiiiiiiiiiiiiiií...i la mama n'ha fet per avui!!¡¡ jojojo, com es nota que és divendres XD. I la setmana que ve, anglès!!¡¡ yahoooo!!¡¡ per fi faré alguna cosa de profit desde que vaig acabar les pràctiques el 25 d'Agost...menos mal!!¡¡ aixó d'estar a la parra començava a afectar-me, seps.
Fent un petit kit-kat, algú sap com collons funciona allò del MegaManager del Megaupload durant la "Hora Feliç" per poder descarregar indefinidament?¿ perquè no hi ha manra que a mi em funcioni...sempre em diu "Download limit exceded", baaaaaaaaka!!¡¡ quina pèrdua de temps!!¡¡..en fi, s'ha acabat el kit-kat.
Hum, sabeu aquella gent que et diu "es que estas conectada al msngr però no dius res!!¡¡" i, un dia, li obres conversa i no et fa ni cas?¿ Si, doncs només espero que no sigueu un d'aquells que no em fa cas, perquè ho pagareu amb la vida, vale?¿^^ Avisats esteu, hey.
Joo, però que aburrida estic!!¡¡ Vull fer alguna cosa!!¡¡ (i si, Tuberclets, ja ho sé...estic escribint aquí, però no n'hi ha prou, la meva vida necessita emocions fortes...Marge!!¡¡ déjame vivir!¡¡) joooooooooooooo.

Si em voleu ajudar a superar la meva tristor interna, feu clic AQUÍ.
Si no em voleu ajudar, es que sou una mica cabrons, feu clic AQUÍ.

I si, sabré quantes persones han entrat a cada enllaç perquè no hi ha res que s'escapi a la meva omnipresència, mwahahahahahahahaha!!¡¡. Doncs apa, ja sabeu, SALVADME!!¡¡ XD
Ja sabeu que SOU TOTS MOLT MACOS!!¡¡ (hi haurá enquesta!!¡¡ damunt l'OP'CLOCK)


Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!


Un guaaaaaapo

Comentaris

  1. T'entenc Natàlia... l'avorriment pot arribar a ser mortal...la EOI és, per ara, la nostra única salvació!!!!( què trist...)

    ResponElimina
  2. buuuuuufffffffffff !!! pren una mica de camamil.la ???

    ResponElimina
  3. I sí renovem l musica......potser qlcom d´heavy ???? jejejeej

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda